Junior Account Manager / Kundansvarig

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag. Vi är en oberoende specialist i en bransch som domineras av storbolag. Vi strävar inte efter att vara störst – vi arbetar för att vara bäst på kreditupplysningar. Det har vi gjort sedan starten 1947.

Tjänsten:

Vi söker dig som älskar att göra affärer. En person som drivs av att prata med andra människor och hjälpa dem med deras behov. Du besitter mycket god kommunikativ förmåga, är målinriktad och stärks av att påverka din omgivning i positiv riktning.

Telefonen är ditt främsta arbetsverktyg och vi vill att du skall kunna se alla möjligheter med att skapa nya affärer och även ansvara för befintliga kundrelationer via telefon och teamsmöte.

Placeringen är Malmö där vi har vårt huvudkontor. Du rapporterar till försäljningschefen.

Om rollen:

Du kommer att arbeta med tydliga mål och strategier. Vi ger dig alla förutsättningar för att lyckas med din försäljning! Du får en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. Vi vill att idéer ska slå gnistor och därför vill vi rekrytera dig som är nyfiken och vill lära dig nya saker.

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att göra nykundsaffärer. Du ringer till många företag (B2B) som du aldrig pratat med tidigare och du kommer att ha ansvar för att skapa nya samarbeten utifrån kundernas behov. Målgruppen är företag i olika branscher och storlekar. Du presenterar Synas tjänster så att kunden ser direkta möjligheter att kunna växa ännu mer, öka sin omsättning och säga ja till fler affärer.

Du driver hela säljprocessen från prospektering, bearbetning, offert- och avtalsskrivning samt uppföljning och kundvård.

Du arbetar proaktivt med konkreta förslag till förbättringar för våra befintliga kunder och ansvarar för att detta implementeras. Du ansvarar för att våra kunder är helnöjda och använder sig av de tjänster som vi på Syna har att erbjuda för en trygg och säker kredithantering.

Vi vill att du:

Har erfarenhet av försäljning samt arbetat med relationer inom B2B, gärna inom telefonförsäljning eller kundsupport. Du har minst 2-3 års yrkeserfarenhet.

Har en relevant utbildning inom tex ekonomi, IHM Business School eller motsvarande.

Är en lagspelare men med eget starkt driv, uthållighet och sätter själv höga mål. Du brinner för service och ser förändringar som en möjlighet och vet att det också ger ett resultat. Du tävlar med dig själv!

Vill du vara med på vår utvecklingsresa i vårt team!

Ansökan

Vänligen bifoga cv och ett personligt brev till försäljningschef:
petra.hellberg@syna.se.
Vid funderingar om tjänsten kontakta Petra Hellberg via mejl.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder fast lön med provision.

Vi kommer att välja ut kandidater löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag.

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om vårt företag och våra tjänster:
www.syna.se

Välkommen till Syna!

De uppgifter du skickar in till Syna kommer endast användas i rekryteringssyfte för den sökta tjänsten. Vi sparar din ansökan och cv tills tjänsten är tillsatt, plus tre (3) månader. Genom att skicka in din ansökan till oss samtycker du till ovan beskrivna hantering av dina personuppgifter.


Syna har valt att göra denna rekrytering på egen hand och önskar att själva få driva denna rekryteringsprocess.

Om Syna

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag. Vi är en oberoende specialist i en bransch som domineras av storbolag. Vi strävar inte efter att vara störst – vi arbetar för att vara bäst på kreditupplysningar. Det har vi gjort sedan starten 1947.

Att bli bäst anser vi ligger i de mjuka värdena. Vi har levererat riktigt bra kreditinformation i över 70 år, så det kan vi. Att erbjuda lättanvända verktyg som gör dina affärsbeslut enklare ser vi som en självklarhet. Men vi vill inte bara leverera hårda data utan också ha en nära kontakt med dig som användare. Hos oss får du därför alltid en personlig kontaktperson som är lyhörd för dina behov och finns där om du behöver hjälp.

Våra tjänster uppdateras dagligen och används regelbundet av tusentals företag för att hitta, kontrollera och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Våra användare är allt från mindre företag som tar någon enstaka upplysning till stora koncerner och statliga myndigheter som hämtar tusentals uppgifter varje dag.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se