Öresundsbron får allt mer trafik

Carolin Ullman-Hammer berättar att  trafiken över Öresundsbron ökar

Öresundsbron har fått en bra start på 2017, både intäkter och trafik fortsätter att öka. Varje dygn under första kvartalet korsade 521 fler fordon bron än under samma period under fjolåret. Det innebar ökade intäkter på nio miljoner danska kronor.

Caroline Ullman-Hammer, vd för Øresundsbro Konsortiet, säger i ett pressmeddelande att intäktsökningen framför allt beror på en medveten satsning på BroPasskunder, som slagit nytt rekord under kvartalet.

De totala intäkterna ökade till 398 miljoner danska kronor under första kvartalet. Det totala resultatet minskade dock med fyra miljoner till 209 miljoner danska kronor på grund av högre räntekostnader.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se