Linköping synar det lokala näringslivet

Michael Nydén, Näringslivsstrateg på Nulink

Kommunens näringslivsbolag Nulink har full koll på utvecklingen i regionen. Synas företagsinformation är en del av analysen.

Nulink, eller Näringslivsutveckling i Linköping AB, jobbar med etablering, tillväxt och nyföretagande i kommunen. För att följa utvecklingen drar Nulink nytta av flera typer av mätningar och statistik varje år. Information som hjälper till att ta ut riktningen i det lokala näringslivsarbetet.

I samband med Synas pris Bästa Tillväxt – som delas ut årligen till den kommun i varje län där företagen växer bäst – tar Nulink del av Synas bokslutsinformation.

– Vi använder Synas urval för att analysera utvecklingen i näringslivet, och för att uppmärksamma de företag i kommunen som är framstående i Bästa Tillväxt, säger Michael Nydén, Näringslivsstrateg på Nulink.

– Ur ett utvecklingsperspektiv är det intressant att titta efter mönster och tendenser i informationen, för att ta reda på om det finns vissa delar eller grupperingar i näringslivet som vi bör lägga särskilt fokus vid. Linköping har bland annat en starkt växande tjänstesektor, där kompetens är en viktig fråga. Med statistiken som grund frågar vi oss vad vi kan göra för att underlätta utvecklingen på olika områden, berättar Michael Nydén.

Syna har information om alla företag i Norden och med verktyget Syna Marknad & Analys är det enkelt att göra urval för analys, eller målgruppsselektering för bättre leads. Vill du veta mer? Slå en signal på 040-25 85 00 eller skicka ett mejl till support@syna.se.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se