29/6 uppdaterar vi syna.se

synas nya utseende

Vi är experter på data och arbetar ständigt med förbättringar bakom kulisserna. Oftast handlar det om att vi ger dig ännu bättre information för dina affärsbeslut. Målet är alltid att informationen ska vara relevant, utvald och lättillgänglig.

Vi ska inte bara vara bäst på information, utan vi vill också att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på syna.se. Därför har vi nu skapat en snyggare och mer användarvänlig webbmiljö.

Ny menyrad
Menyraden har förändrats – vi har minskat antalet rubriker för att det ska bli enklare för dig att hitta det du letar efter. Under rubriken Företag hittar du alla produkter som har med företag att göra. Under menyraden Person hittar du allt som har med privatpersoner att göra. Bevakningen, som vi tycker är den bästa i branschen, ligger som en egen rubrik så att du alltid ska ha den nära till hands – Kreditrapporten likaså. Under dina kunduppgifter/användarnamn hittar du allt som har med administration att göra.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!
Ring 040-25 85 00 eller mejla till support@syna.se

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se