Varning för falska fakturor, mejl och SMS

Se upp för bluff sms fakturor och mejl

Sommar och semestertider och högtryck för bluffmakare som på det ena snillrika sättet efter det andra försöker lura ditt företag på pengar. Merparten upptäcks sent eller inte alls och sammanlagt handlar det om stora pengar

Så se till att ligga steget före. Se över företagets betalrutiner och se till att extrapersonal är informerad om riskerna med olika former av bedrägeriförsök. Och vid minsta misstanke: gör en extra kontroll. Det kan spara både dig och företaget mycket obehag och pengar. Till exempel genom att ta en kreditupplysning.

 

Vi vill också tipsa om Varningslistan som Svensk Handel skapat.

Klicka här för att se vilka företag som finns på listan.

 

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se