Uppdatera och vårda ditt kundregister

Att ha fräscha register med korrekt information har flera fördelar. Dels är det ett lagkrav i dataskyddsförordningen (GDPR) och dessutom hjälper det er att få bättre träffsäkerhet i utskick till kunder, medlemmar, leverantörer och potentiella kunder.

I prisberäknaren på syna.se kan du välja namn- och adressuppgifter samt personnummer. Det finns dock en massa mer information du kan få tillgång till. Önskar du något annat så klicka på “Gå vidare”-knappen och fyll i meddelandefältet på nästa sida med ditt önskemål. Eller ring oss på 040-25 85 00.

All information vi uppdaterar registret med är aktuell och hämtas från tillförlitliga källor såsom Kronofogdemyndigheten, Skatteverket, SCB, Folkbokföringsregistret och Bolagsverket.

För dig som redan använder syna.se:
Du hittar prisberäknaren i menyn “Övriga produkter” – “Registervård”

För dig som inte har tillgång till syna.se idag:
Kontakta oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se