Tillfälliga skatteanstånd – nya uppgifter

Få reda på vilka kunder som har skjutit upp inbetalningar av skatt och moms.  

Som enda företag i Sverige har Syna listor med företagen som beviljats tillfälligt skatteanstånd. En dold kreditrisk och viktig information i dina kreditbeslut.

Skicka in en excel-fil med organisationsnummer på de företagen som du vill kolla upp, så skickar vi tillbaka filen med hur stort skatteanstånd de har.

Priset är 5 kr per företag du skickar in
Minimum 3 000 kr + moms

Totalt är det 23 008 företag och organisationer som tillsammans har anstånd på 46,6 miljarder kronor. 18 089 av dessa är aktiebolag med ett totalt belopp på 44,3 miljarder. Sedan maj månad har de tillfälliga skatteanstånden ökat med drygt 4,5 miljarder kronor. Den senaste listan är från datumet 2023-10-03.

Kontakta oss och beställ din fil med tillfälliga anstånd!

040-25 85 00
support@syna.se


Vill du se vilka av dina kunder som har ett tillfälligt anstånd?
Det finns två sätt att se vilka av dina kunder som har beviljats tillfälligt skatteanstånd.

1. Vi hjälper dig
Kontakta oss så hjälper vi dig att skicka in en excel-fil med de företagen som du vill kolla upp. Du får sedan tillbaka filen med företagen i samma ordning och en kolumn som visar hur stort skatteanstånd företagen har. Har ni redan era kunder på bevakning i syna.se så kan vi ta ut kundlistan åt er.

2. Gör det själv
På Kreditrapporten.se kan du själv ladda upp en fil med din företagslista direkt från datorn, betala med kort och ladda ned din svarsfil.

Här gör du själv din kontroll:
https://kreditrapporten.se/kontrollera-foretag-anstand

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se