Synas bevakningstjänst hjälper dig göra bättre och säkrare affärer

Bevaka och få mejl när något händer

Att ha tillgång till information är viktigt – speciellt om man driver företag. Med rätt information, som dessutom uppdateras dagligen, har man ett försprång. Det är helt enkelt ett konkurrensmedel som gör det lättare för dig att fatta rätt beslut och i förlängningen hjälper dig att göra bättre affärer.

 

Agera proaktivt och få bättre beslutsunderlag

Med Synas bevakningstjänst får du kunskap om sådant som kan vara helt avgörande för företagets positiva utveckling. Det innebär att du kan minimera risken för kreditförluster eller att råka i händerna på tvivelaktiga företag.

Men framför allt kan du agera proaktivt. Du får kontroll på vad som händer i de företag som du gör affärer med och som du är beroende av, oavsett om det handlar om kunder, underleverantörer eller återförsäljare.

I bevakningstjänsten ingår bland annat information om kreditvärdighet, finansiell ställning, skulder och betalningsförelägganden. Men också om förändringar i styrelser och andra saker som snabbt kan förändra förutsättningarna för en fortsatt affärsrelation.

 

Håll koll på dina konkurrenter

Med tjänsten kan du också bevaka och få värdefull information om viktiga händelser och förändringar hos konkurrenterna. Det kan handla om allt från dålig likviditet och betalningsanmärkningar till snabba byten på nyckelpositioner eller byte av revisor. Viktig information för att kunna fatta beslut om hur du ska agera framåt.

 

Håll koll på ditt eget företag

Att lägga in och bevaka sitt eget företag har tyvärr också blivit en viktig funktion. Det blir allt vanligare att företag råkar ut för bolagskapningar där det sedan handlas varor eller tas ut lån i bolagets namn. Till och med kontrollen över företaget och tillgångarna kan kapas genom att ägare eller personer i styrelsen byts ut. Vårt råd är därför att ha en egen bevakning med alla möjliga notiser för ditt eget företag. Så att du får ett mejl direkt när någon ändring görs hos Bolagsverket.

 

Vill du veta mer?

Ring oss så berättar vi mer om hur du kan använda vår bevakningstjänst för att göra bättre och säkrare affärer.

040-25 85 00

 

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se