Syna på Malmö Näringslivsgala

Syna hade en egen programpunkt under Malmö Näringslivsgala 2018

Syna har varit en del av Malmös näringsliv sedan vi startade 1947. Tillsammans med andra Malmöföretag vill vi vara med och hylla några av dem som jobbar extra hårt för att driva sina bolag framåt och därmed också gör staden starkare. Därför är vi för andra året i rad sponsor till Malmö Näringslivsgala som hålls nu på måndag den 12 februari på Malmö Live.

Som ifjol har Syna en Breakout session under dagen. Förra året talade vi om den mediala bilden av Malmö och stadens varumärke. Vi hade ett spännande samtal om vad vi kan göra för att sprida fler bilder av staden än de som dominerar medierna.

I år fördjupar vi oss i näringslivet. Med hjälp av vår data om Sveriges företag presenterar vi intressant statistik och jämför Malmö med resten av landet. För att få fler infallsvinklar, perspektiv och erfarenheter har vi bjudit in trevliga gäster.

Alla gäster med dagsbiljett till Näringslivsgalan är välkomna. Du behöver ingen speciell biljett för Synas Breakout session. Det finns dock ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

www.malmonaringslivsgala.se

 

Information om Synas Breakout session “Vad är det som är så speciellt med Malmö?”

Industristaden har blivit småföretagarstad, men hur mår Malmös näringsliv? Vilka utmaningar finns inför framtiden? Vad är vi bra och mindre bra på redan idag? Med hjälp av fakta, ny statistik, olika infallsvinklar och erfarenheter får du en ny bild av Malmös näringsliv.

 

Vår panel består av:

Talare-Breakout-Session

Pehr Andersson
NÄRINGSLIVSDIREKTÖR, MALMÖ STAD.
I sin roll på Malmö stad har Per Andersson ett helikopterperspektiv på näringslivet som få kan mäta sig med. Pehr har lång tid bakom sig inom Malmös näringsliv och kommer att dela med sig av sin bild om staden och vart vi är på väg.

James Haliburton
VD, TOPP DESIGN & INNOVATION.
James Haliburton har arbetat med design och innovation i Toronto, San Fransisco och Seoul. Två gånger har han flyttat till Malmö för att starta och driva företag och ska berätta vad han tycker är så speciellt med Malmö.

Daniella Kallaris Ibis
SAMTALSLEDARE.
Malmöprofilen Daniella Kallaris Ibis har ett mångårigt förflutet som ledare, huvudjägare och entreprenör i Malmö och driver idag tre aktiebolag. Hon håller samman samtalet och hjälper oss att förstå vad det är som är så speciellt med Malmö.

Harald Stjerna
PARTNER OCH STYRELSEORDFÖRANDE, SYNA.
Harald Stjerna har länge varit engagerad i tillväxtstatistik och är initiativtagare och ansvarig för näringslivspriset Bästa Tillväxt, som varje år delas ut till den kommun i varje län som visat på bäst tillväxt under året.

 

Breakout session ”Vad är det som är så speciellt med Malmö?” på Malmö Näringslivsgala.

Måndag 12/2 kl. 13.00–14:00

Malmö Live. Rum Live 10.

Alla gäster med dagsbiljett till Näringslivsgalan är välkomna. Du behöver ingen speciell biljett för Synas Breakout session. Det finns dock ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Business as unusual

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se