Skydda ditt företag från att bli kapat

Skydda ditt företag mot kapning hos Bolagsverket

Risken för att få sitt företag kapat är liten. Men för de som drabbas kan konsekvenserna bli omfattande.

En företagskapning sker genom att någon på falska grunder skaffar sig rätten att företräda ett företag. Syftet är att ta ut pengar från företaget eller att köpa varor via företaget.

Men det går att skydda sig. Bolagsverket har en app och en digital brevlåda med vars hjälp man enkelt kan hålla koll på sitt företag. Via appen får man en notis direkt i mobilen och ett meddelande i sin digitala brevlåda så fort Bolagsverket tagit emot ett ärende om ditt företag.

Det gör att man tidigt kan upptäcka ett misstänkt kapningsförsök, agera snabbt och förhindra registrering av felaktiga uppgifter.

Läs mer på Bolagsverkets hemsida.

 

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se