Se upp för skojare i sommar!

Se upp för bedrägeriförsök i sommar

Sommar och semestertider och högtryck för bluffmakare som på det ena snillrika sättet efter det andra försöker lura ditt företag pengar. Merparten upptäcks sent eller inte alls och sammanlagt handlar det om stora pengar.

Så se till att ligga steget före. Se över företagets betalrutiner och se till att extrapersonal är informerad om riskerna med olika former av bedrägeriförsök. Och vid minsta misstanke: gör en extra kontroll. Det kan spara både dig och företaget mycket obehag. Till exempel genom att ta en kreditupplysning.

 

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se