Rekonstruktionerna ökar


Under de senaste veckorna har det kommit in ett kraftig ökat antal ansökningar om företagsrekonstruktion till landets tingsrätter.

Vecka 12 (16–20 mars) kom det in sammanlagt 7 ansökningar om företagsrekonstruktion. En vecka senare (23–27 mars) ökade antalet ansökningar till 55.

– Det är utan tvekan en konsekvens av att allt fler företag fått betydande problem att betala sina räkningar och vi kommer med all säkerhet att få se en ytterligare ökning om rekonstruktion under de närmaste veckorna och månaderna, säger Harald Stjerna, partner på Syna.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se