Prova Synas kundanalys!

Lär er mer om det viktigaste ert företag har, era kunder. Synas kundanalys visar hur er kundstock ser ut.

Hur många procent av våra kunder finns i restaurangbranschen? Hur många har högsta kreditklass? Tänk om 70% av dem vi fakturerar mest fått en låg kreditvärdighet, vad gör vi då?

En kundanalys hjälper ledningen, ekonomi-, sälj- och marknadsavdelningen att ta bättre beslut. Att förstå sina nuvarande kunder är inte bara intressant, utan också viktigt för att driva företaget framåt på ett bra sätt.

Kundanalysen är en strukturerad rapport med statistik och levereras som en pdf tillsammans med en genomgång med er personliga kontaktperson.

Just nu erbjuder vi dig som använder syna.se en kundanalys för bara
2 999 kr.

Ta kontakt med er kontaktperson eller vår support så berättar vi hur det går till!
040-25 85 00
support@syna.se

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se