Över 27 miljarder i skatteåterbäring

Skatteåterbäringen är på väg för de tre miljoner personer som ska dela på drygt 27 miljarder kronor, vilket är 5 miljarder mer än förra året.

Pengarna börjar betalas ut med början i april till den som godkänt sin deklaration elektroniskt senast den 30 mars och som har anmält ett bankkonto till Skatteverket.

Skatteverket passar samtidigt på att varna för bedragare som alltid är i farten när skatteåterbäringen kommer. Man uppmanar alla att vara vaksamma på bluffmejl och bluff-sms och från att klicka på okända länkar. Skatteverket efterfrågar heller aldrig kontouppgifter per telefon, mejl eller sms.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se