Organiserad brottslighet får det tuffare

Svenska myndigheter samarbetar allt mer för att komma åt den organiserade brottsligheten. Ett resultat blev att Kronofogden kunde mäta ut 13 miljoner kronor i Stockholmsregionen.

Sammantaget var det 13 myndigheter som gjorde gemensam sak mot den organiserade brottsligheten i Stockholmsregionen. Det sammanlagda utfallet för 2020 blev 65 miljoner kronor.

Fokus har helt och hållet legat på att komma åt brottslingarnas pengar och flera av åtgärderna har riktats mot utsatta områden, brott inom företag eller föreningar, och inte minst mot våldsdrivande kriminella. Bland de utmätta tillgångarna finns 13 miljoner kronor, men också exklusiva bilar, dyrbara klockor och vattenskotrar.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se