Nyhet! Riskanalys av alla mappar i syna.se

Nu får du automatiskt en riskanalys av alla dina mappar i syna.se! På så sätt kan du snabbt och enkelt få en överblick över den genomsnittliga risken hos ett antal aktiebolag, till exempel dina kunder.

För att se dina riskanalyser väljer du “Bevakning” i huvudmenyn och sedan “Administrera”. Här ser du dina bevakningsmappar och en ny ikon som du kan klicka på vid varje mapp.

När du klickat på ikonen får du upp en bild som visar hur många av aktiebolagen som har respektive kreditklassning. Du får också se den genomsnittliga risken för obestånd. (I exempelbilden ovan är den genomsnittliga obeståndsrisken 1,52%)

Hör av dig om du har frågor om detta! Riskanalysen av en mapp med företag öppnar stora möjligheter för dig som använder syna.se att bedöma risk på både befintliga kunder och nya grupper med aktiebolag.

Läs gärna om hur Filip på Kreditbloggen resonerar kring den nya funktionen:
https://upplysningar.syna.se/nyheter/nyhet/portfoljanalys-hur-ser-risken-ut-i-var-kundreskontra

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se