Ny funktion i syna.se ger utökad bild av företags kreditvärdighet


Syna är ledande när det gäller kreditupplysningar i Sverige och det är en position som vi kontinuerligt arbetar för att behålla. Därför utvecklar vi kontinuerligt vår tjänst med nytt material som hjälper dig som företagare att göra bättre affärer.

En nyhet är att vi från och med nu registrerar och publicerar uppgifter om arbetsgivaravgifter som alla företag i Sverige betalar in till Skatteverket. Det är ett bra komplement till övriga uppgifter eftersom det ger ytterligare information om hur ett företag utvecklas över tid och dess kreditvärdighet.

Ökade eller minskade arbetsgivaravgifter är en god indikation på hur bra eller dåligt det går för ett företag. Ökar inbetalningarna innebär det med stor sannolikhet att företaget nyanställer och i motsvarande grad minskar antalet medarbetare om arbetsgivaravgifterna sjunker. På vår sajt kan du följa och jämföra utvecklingen månad för månad och under flera år i följd.

Gör du en ”Kreditupplysning” eller ”Maxiupplysning” på ett företag ser du årsbeloppen under rubriken ”Verksamhet”. Vill du se beloppen månad för månad väljer du ”Skatteregistrering”.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se