Många äldre utsätts för bedrägeriförsök

Varje år drabbas hundratals äldre av olika investeringsbedrägerier och mycket tyder dessutom på att problemet fortsätter att öka i omfattning.

Som en följd av detta har Finansinspektionen tagit initiativ till ett digitalt seminarium för att stärka äldres kunskaper om bedrägerier. Seminariet sker tillsammans med Polisen och Konsumenternas Bank- och finansbyrå.

Under seminariet ska äldre få kunskap om olika tillvägagångssätt som bedragare använder sig av, vilka varningssignaler som finns och vad man gör om man har råkat ut för en bedragare. Alla för att färre ska bli lurade.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se