Intressant och svettigt när Syna sponsrade näringslivsgalan

Träning och nätverkande på Malmö Näringslivsgala 2017

När den femtonde upplagan av Malmö Näringslivsgala gick av stapeln i måndags stod många spännande punkter på programmet. Under eftermiddagen hölls bland annat ett välbesökt seminarium om stadens varumärke, och ett gemensamt träningspass inne på Malmö Live. Båda med Syna som medarrangör.


Många engagerade i Malmös varumärke

Vem äger och tar hand om varumärket Malmö? Det var ämnet när en namnkunnig panel från olika verksamheter i staden samlades i en fullsatt lokal på Malmö Live. Att Malmös framgångar i näringslivet inte rimmar med mediebilden av staden var något som engagerade många. Seminariet bjöd på många intressanta idéer och tankar om Malmö och företagens ambassadörskap. På Syna tycker vi att det är viktigt att lyfta fram de goda exemplen – och det är en av anledningarna till att vi sponsrar Malmö Näringslivsgala.

Hinderbana på Malmö Live – ett kul sätt att nätverka

Tillsammans med Castellum, PWC och Vinge satte vi träning och hälsa i fokus och presenterade ett nytt sätt att knyta kontakter på näringslivsgalan. Det gemensamma träningspasset hölls av Toughest Labs och bjöd på en utmanande hinderbana inne på Malmö Live. Situps, armhävningar och burpees rundades av med löpning uppför de 23 trapporna till Zlatansviten. Ett kul sätt att kombinera jobb och träning, och en bra uppvärmning inför galakvällen.

Stort tack till alla som deltog!

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se