Falskt ”erbjudande” om avveckling av företag

Företagare har fått brev med ett falskt ”erbjudande”, som låtsas komma från Bolagsverket, om att avveckla företagets näringsverksamhet.

Under våren har företagare runt om i landet fått brev med ett ”erbjudande” att mot en avgift avveckla företagets näringsverksamhet. Av erbjudandet framstår det som om det kommer från Bolagsverket. Men det stämmer inte. I stället handlar det om bluff och ett försök av kriminella att lura till sig pengar. ”erbjudandet” kan därmed med gott samvete kastas där det hör hemma – i papperskorgen.  

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se