Digitala bolagsstämmor framtidens melodi?

I utredningen Digitala bolags och föreningsstämmor föreslås att det ska införas en möjlighet för aktiebolag och ekonomiska föreningar, inklusive bostadsrättsföreningar och kooperativa hyresrättsföreningar, att hålla helt digitala stämmor.

Förslaget har tidigare skickats på remiss till berörda myndigheter, organisationer, kommuner och andra intressenter, som fått fram till och med den 23 april i år på sig att inkomma med synpunkter. Nu fortsätter arbetet i regeringskansliet att ta ställning till utredningen och de olika synpunkter som kommit fram under remissrundan.

Vad resultatet kommer att bli och hur den slutliga versionen kommer att utformas är det dock allt för tidigt att sia, konstaterar Bolagsverket i en kommentar.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se