Alla nystartade AB på Kreditrapporten.se

Förra månaden lanserade Syna en ny tjänst, på systersidan Kreditrapporten.se, som redovisar antalet nystartade aktiebolag i Sverige. Nu kan du också köpa och ladda ned listor på företagen direkt från sidan. I filen får du namn på företaget, organisationsnummer, postadress, verksamhetsbeskrivning, styrelsens ledamöter, med mera.

– Vi är övertygade om att det här är ett värdefullt informationstillskott för våra kunder som på det här sättet smidigt får tillgång till dagsaktuell information om bolagen som kan bli framtida affärspartners, fastslår Harald Stjerna, partner på Syna.

– På kreditrapporten.se finns möjlighet att söka på såväl länsnivå som kommunnivå som på en enskild ort. Man får också information om i vilka branscher som det startas flest nya företag.

– Du kan också ladda ned listor varje månad på alla nystartade AB i hela Sverige, eller i ett eller flera län. Vi har som ambition att ha bäst pris och mest information på marknaden.

Under årets två första månader startades det 11 929 nya aktiebolag i Sverige jämfört med 11 636 nya företag under samma period 2021. Det är en ökning med 3 procent.

I februari startades det 5 441 nya aktiebolag, vilket är en minskning med 14 procent jämfört med februari 2021, då det startades 6 306 nya aktiebolag.

Ladda ned listor på företagen här!

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se