3 382 577 deklarationer gav 22 miljarder i återbäring

I år får 2,7 miljoner svenskar dela på rekordstor skatteåterbäring, drygt 22 miljarder kronor. Hittills har nästan 3,4 miljoner deklarationer godkänts.

I syna.se finns nu nya inkomstuppgifter för 3 382 577 personer. Det är uppdateringar som kommit in från de som deklarerat digitalt utan ändringar senast 30 mars.

För att få skatteåterbäringen redan i april krävs att deklarationen godkändes digitalt senast den 30 mars utan ändringar eller tillägg. De som gjort det, och som ska få pengar tillbaka, delar i år på 22 408 459 205 kronor, för att vara exakt.

I samband med att utbetalningarna sker varnar Skatteverket för bedragare som försöker lura till sig pengar genom att skicka ut mejl och sms-meddelanden där man utger sig vara från Skatteverket och ber mottagaren att lämna sina bankuppgifter.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se