Syna Sigill

Ett snabbt sätt att bygga förtroende

I dag är det viktigare än någonsin att vara transparent mot kunder och samarbetspartners. Med Syna Sigill kan ni enkelt och tydligt visa omvärlden att ni är ett stabilt och välskött företag. Syna Sigill grundar sig på vår modell för kreditklassning – ett av marknadens mest avancerade kreditbedömningsverktyg.

Vår kreditklassning bygger på en avgörande faktor: Verkligheten.

Synas kreditklassning skiljer sig från den så kallade ”rating” som många kreditupplysningsföretag erbjuder. Vi arbetar nämligen inte med ett antal fasta kategorier som ger poäng oberoende av varandra.

I stället har vi skapat en dynamisk modell som väger samman en mängd olika faktorer. Med hjälp av statistiska metoder utvecklade i samarbete med Lunds universitet har vi kunnat undersöka hur stor betydelse varje enskild faktor faktiskt har i olika situationer. En betalningsanmärkning kan till exempel vara betydelselös för ett stort etablerat företag, men ödesdiger för ett nystartat.

Individuell riskbedömning

Genom att väga samman dessa individuella faktorer skapar vi en helhetsbild av företagets finansiella situation, och det är den som ligger till grund för vår kreditklassning. Vi sätter alltså inte samma risk på en hel grupp företag, utan anger alltid en individuell risk på varje enskilt bolag.

Syna Sigill Webb

Med Syna Sigill Webb kan du direkt på din hemsid­­an visa att ni är kreditvärdiga. Sigillet är enkelt att lägga upp och när en kund eller samarbetspartner klickar på det kommer de till ert företags unika sigillsida med dagsaktuell kreditinformation om just ert företag. På sigillsidan visas företagsnamn, organisationsnummer, aktuell kreditklass och riskprocent.

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång med Syna Sigill.

Ring 040-258500.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se