Sifferkoll med Syna

ROT_Fastigheter

Speedledger ökade från 28 till 68 anställda

På fem år har tillväxtföretaget Speedledger AB – som erbjuder e-bokföring i samarbete med flera svenska banker – ökat från 28 till 68 anställda. Fitness24Seven AB – som enligt egen utsago är nordens snabbast växande fitnesskedja – har ökat sin omsättning från 97 miljoner till 421 miljoner på fem år.

På 15 år har det svenska shoppingundret Gekås Ullared AB gått från ett medeltal av antal anställda på 395 personer till 718. Hur har det gått för dig och dina konkurrenter?

Med Synas historik av årsredovisningar – marknadens längsta – kan du analysera hur din egen verksamhet, dina konkurrenters och kunders verksamheter har förändrats genom tiden. Med historik som sträcker sig femton år bakåt finns det mycket att lära.

Nu är årsredovisningar från 2014 med räkenskapsår 1 januari – 31 december inne i systemet och nyckeltalen är uppdaterade. Ta del av den senaste informationen och passa på att göra några intressanta tillbakablickar. Årsredovisningen kan du enkelt och snabbt ladda ner som PDF eller Excel.


 

Se till att få rätt på ROT

Snart är året slut och alla fakturor som omfattas av ROT 2015 ska hinna skickas ut och betalas. Se till att ha rätt information om ägare och fastighetsbeteckning så att inte ansökan kommer i retur från Skatteverket. Då blir det bättre för både dig och din kund.

Mindre administration med rätt uppgifter
Mählqvist Rör AB är kund hos Syna sedan drygt fyra år. Under den här tiden har de skapat rutiner som både förenklar och snabbar på den administrativa processen kring ROT.

– Vi gör jobb som går under ROT-avdrag och använder därför Synas fastighetsinformation. Kunderna ger oss tyvärr ofta fel fastighetsbeteckning. Jag brukar lite skämtsamt säga att det inte är alla som vet var de bor. Därför går vi igenom uppgifterna som vi samlat in med hjälp av syna.se – vilket spar både tid och arbete, berättar Helena Mählqvist.

Du kan söka på personnummer för att få fram privatägda fastigheter. Du kan se vilka fastigheter ett företag äger och du kan söka direkt efter en fastighet med hjälp av fastighetsbeteckningen och kommun.

– Vi söker oftast på personnummer, men om vi fått fel på någon siffra så kan vi ju söka på till exempel namn och adress. Det finns många bra sökmöjligheter på syna.se, berättar Helena Mählqvist.

– Jag kan även hitta lägenhetsnummer via syna.se, det brukar vara registrerat på adressen. Det är många av våra kunder som är osäkra på sitt lägenhetsnummer och det är inte ovanligt att vi får ett gammalt som inte stämmer längre. Jag kan också ta fram eller kontrollera bostadsrättsföreningens organisationsnummer, fortsätter Helena Mählqvist.

Mycket mer än ROT
Underlaget i fastighetsinformationen kan vara intressant för dig vid köp av en verksamhet, vid beslut om kreditlimit och vid utredningar. Utöver att få fram information om den aktuella fastigheten kan du ta del av fastighetslistan över alla fastigheter med samma ägare. Du kan även se ägarlistan till en fastighet med information om vem som är delägare och deras ägarandel.

Fastighetsinformationen på syna.se är ett enkelt och smidigt hjälpmedel – vi tycker såklart att det är marknadens bästa.

Vill du veta mer om fastighetsinformationen?
Boka in dig för en demo och prova Syna gratis.
Om du redan är kund hos Syna och vill veta mer om hur du kan dra nytta av fastighetsinformationen är du alltid välkommen att kontakta oss: support@syna.se eller 040-25 85 00.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se