Webbutvecklare / DevOps

Om Syna

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag. Vi är ett oberoende familjeägt företag som de senaste 20-åren har legat i teknisk och produktmässig framkant vad det gäller innovation och stabilitet. VI har både kompetensen och strukturen för att fortsätta utveckla de mest spännande produkterna på marknaden.

Om IT-avdelningen

Vi är fem erfarna, drivna personer som tillsammans utvecklar och driftar alla våra system. Här har vi ingen krånglig byråkrati, besluten tas snabbt och alla stöttar varandra och våra kunder för att vi skall fortsätta ha de bästa produkterna i landet och ett trevligt arbetsklimat.

Ett ofta återkommande inslag är när vi spånar nya idéer inom gruppen men även med resten av företaget. Alla säljare, kundtjänst, ekonomi, ledning sitter i samma lokaler bara några steg bort så kontakten med verkligheten och våra kunder är på armlängds avstånd. Detta ger oss en fantastisk möjlighet att testa våra idéer snabbt och genomföra de som faller väl ut direkt på någon av våra plattformar.

Om våra produkter

Alla våra produkter är helt egenutvecklade och används dagligen av 10000-tals användare, från enskilda privatpersoner till multinationella företag och myndigheter.

Våra standardiserade produkter är framför allt våra webbtjänster syna.se, kreditrapporten.se och våra populära API:er men sedan gör vi också många skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Vårt fokus inför framtiden är att växa med mer e-handel på fler plattformar och på nya sätt samt att fortsätta utveckla våra API:er med målet att bli utvecklaren bästa vän vad det gäller testbarhet och enkel integration.

Möjligheterna med våra unika databaser och kundnätverk att skapa nya och kreativa lösningar och produkter är hissnande och något vi behöver din hjälp med att förverkliga.

Vår miljö

Kärnan i allt vi gör är våra databaser och back-end som körs i IBM Power i miljö och DB2. Ovanpå det kör vi ASP.net både på egna servrar och i Azure-miljö. Webbshopar har vi dels egenutvecklade och WooCommerce med koppling till olika betalväxlar och med Stripe, Swish och eID koppling.

Om dig

Vi behöver dig här i centrala Malmö. Outsourcing i all ära men vi tror fullt och fast på kraften i att kunna samlas tillsammans runt en whiteboard och uppfinna. Givetvis kan du jobba hemifrån delvis om du vill, det bestämmer vi tillsammans vad som fungerar bäst.

Du kommer få stort eget ansvar och förväntas lösa det som behöver lösas. Vi letar ständigt nya tekniker och arbetssätt för att bli så effektiva som möjligt vad det gäller våra plattformar och teknikval framåt så dina idéer kommer vara av stor vikt.

Det är viktigt att du trivs att jobba självständigt och med helhetsansvar. Vi formar själva vårt arbetssätt i gruppen allt eftersom nya behov uppstår.

Om tjänsten

Du kommer jobba med våra webbtjänster och API i en DevOps roll, där du både ansvarar för att ta fram nya lösningar och se till att driften fungera så effektivt som möjligt. Erfarenhet av e-handel i olika miljöer, gärna SAAS-lösningar är ett plus. Om du också har erfarenhet av att konfigurera och sjösätta molnlösningar och har lite UX i bagaget tror vi att du kommer trivas som fisken i vattnet.

Projektledning i mindre projekt är också något du kan få jobba med om du vill.

Produktinnovation uppmuntras. Vi behöver din hjälp att göra de bästa och mest innovativa lösningarna vi kan för våra kunder.

Välkommen att skicka din ansökan till jens.bjarme@syna.se

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se