Försäljningschef som vill utmana jättarna

Var med och lägg grunden för Synas framtid som vår nästa försäljningschef!

Forsaljningschef-Syna

Denna rekrytering görs i samarbete med Friends of Executive.
Ansökan görs på deras hemsida:
Klicka här för att ansöka


AB Syna i Malmö

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag. Vi är en oberoende specialist i en bransch som domineras av storbolag. Vi strävar inte efter att vara störst – vi arbetar för att vara bäst på kreditupplysningar. Det har vi gjort sedan starten 1947.

De senaste åren har vi skapat en stadig ökning och vill nu accelerera vår tillväxt. Därför behöver vi utöka vårt team med en driven försäljningschef som hjälper oss i kampen mot jättarna.

Var med och lägg grunden för Synas framtid
Vi strävar efter att ständigt förbättra våra tjänster och vår service mot våra kunder. För att kunna ta nästa stora steg i vår utveckling behöver vi anställa en försäljningschef som utmanar, stödjer och bygger vår försäljningsorganisation. Det du gör lägger grunden för vår framtid! Till din hjälp har du idag 6 säljare, men för att nå försäljningsmålen kommer du behöva utöka styrkan. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av att rekrytera. Du har ett eget kundansvar och vi tror att du tycker om att träffa kunder och lösa deras problem. Du kommer att ha totalansvar för försäljningen och personalansvar för säljkåren. Du kommer att sitta i ledningsgruppen och rapportera direkt till VD. Till ditt stöd finns en etablerad och bra produkt och ett väl fungerande och erfaret team inom IT, ekonomi, sälj och marknad.

Du är en perfekt kandidat om du:

  • Har ett lysande track record från B2B-försäljning
  • Är en strukturerad och trygg teambyggare
  • Har coachat och utvecklat säljteam mot gemensamma mål
  • Har erfarenhet från och intresse av företagsinformation och företagsdata
  • Har varit säljchef inom telemarketing, försäkringar eller finans

Det är meriterande om du har erfarenhet av e-handel och online/epost-marknadsföring. Men viktigast är att du genom uthålligt och gott ledarskap har skapat ökad försäljning, utan avkall på kvalitet!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Syna med Friends of Executive Consulting. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Vid frågor kontakta Robert Särman för ytterligare information robert.sarman@friendsofexecutive.se 072-575 88 00 eller Jimmy Oldén, jimmy.olden@friendsofexecutive.se alternativt ansök direkt till tjänsten via länken nedan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Om Syna
Syna har jobbat med att tillhandahålla marknadsinformation sedan 1947. Tack vare att Syna sedan starten haft samma ägare har vi långsiktigt kunnat utveckla våra produkter och tjänster utan krav på snabb avkastning. Därför har vi idag riktigt bra verktyg för kreditupplysningar. Våra tjänster används regelbundet av tusentals företag för att hitta, kontrollera och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Våra kunder är allt från mindre företag som tar någon enstaka upplysning till stora koncerner och statliga myndigheter som dagligen hämtar tusentals uppgifter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7
Publicerat 2018-03-01
Sista ansökningsdag 2018-05-31


Denna rekrytering görs i samarbete med Friends of Executive.
Ansökan görs på deras hemsida:
Klicka här för att ansöka

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se