Vad håller vi egentligen på med?

Syna_new_syna

 

Även om Syna har funnits sedan 1947 är det inte alla som vet vad vi gör. Vi brukar berätta att vi arbetar med kreditupplysningar och marknadsinformation. Ja, det har vi till och med skrivit under vår uppdaterade logotyp. Sedan pratar, pratar och pratar vi. För det finns ganska mycket att säga.

Det kan lätt bli för mycket att ta in på en gång, när vi berättar om all information som vi arbetar med. Att bli tydligare är därför ett av våra mål under 2015 – du som kund ska veta vad du kan få från oss. Det är ju så mycket mer än kreditupplysningar. Dessutom vill vi hjälpa dig med vad du kan ha för nytta av syna.se i din verksamhet. Självklart vill vi också se till att du hittar just den information som du behöver. Därför väljer vi ut relevant information som vi paketerar och presenterar på ett enkelt och tydligt sätt.


Spännande start

Sedan vi tog över rodret 2013 har det redan hunnit hända mycket. Vi har bland annat gjort en omfattande uppdatering av syna.se som inneburit mycket för användarvänligheten. Ännu mer information har blivit förpackad och vi ger dig möjlighet till fler fördjupningar – klassningshistoriken som kom i slutet av 2014 är ett exempel på en populär nyhet.

Vi kommer fortsätta lansera nya produkter och det finns mycket som redan ligger på planeringsbordet. Förutom att utveckla Syna utifrån våra egna idéer och tankar anpassar vi oss efter förslag från våra kunder. Därför är vi intresserade av att få höra mer om vilka behov du har. Vi tar alltid tillvara på den input vi får.


Fler använder mer

Vi ser att användandet av våra tjänster har ökat. Fler har förstått det stora värdet med ett fast pris och att det går att ta ut obegränsat med information utan att det kostar mer. Dessutom har redan många av våra kunder upptäckt att det finns mycket mer information att hämta än kreditupplysningar. Fastighetsinformation har använts i allt större utsträckning och det har aldrig gjorts så stort antal företagsupplysningar som under 2014. Det tycker vi såklart är väldigt roligt.

Nu ser vi fram emot våren som förhoppningsvis bjuder på många nya spännande uppdateringar på syna.se. Och en hel del sol.

Med vänlig hälsning
Karl Stjerna & Harald Stjerna

 

Se klassningshistorik i kreditupplysningen

SYNAs kreditklassning talar om hur stor risken är att ett företag kommer på obestånd inom 12 månader. För att göra det enkelt har vi gjort en skala från 1 till 5. Företag med kreditklass 5 och 4 har lägre risk att hamna i obestånd än genomsnittet, kreditklassning 3 motsvarar normal risk medan 2 och 1 innebär en högre risk än normalt. Som vanligt får du information om företagets aktuella kreditklassning när du tar ut en kreditupplysning. Det vi har adderat till tjänsten är att du även kan se om och när företagets klassning senast blev ändrad. Dessutom kan du fördjupa dig ytterligare i företagets klassningshistorik. Klicka på ”Klassningshistorik” i fördjupningsmenyn och ta del av två tydliga diagram som visar hur företagets obeståndsrisk och klassningshistorik förändrats över tiden.

 

Nu är det billigare, snabbare och
enklare att söka i Lexpress!

Lexpress är en juridisk nyhetstjänst och rättfallsdatabas som du får tillgång till via syna.se. Du kan nå Lexpress via menyn och göra en fritextsökning på person-/företagsnamn. Du kan också ta fram information om en specifik person eller ett företag direkt från till exempel kreditupplysningen genom att klicka på ”Domar hos Lexpress” under fördjupningsmenyn. Om personen/företaget inte förekommer i någon dom får du information om det direkt på syna.se.

Nu sänker vi priset för att söka domar i Lexpress – från tidigare 20 kronor per sökning till 5 kronor. Dessutom försvinner årskostnaden.

 

Har du högsta kreditklass?

Glöm inte bort att berätta för andra att du har ett stabilt och tryggt företag. Aktivera Synas websigill och visa besökarna på din webbplats företagets unika sigill.

 

Vill du visa ditt sigill på LinkedIn?
Gå in på ditt digitala diplom genom att klicka på Sigillet på din hemsida. Nere i vänstra hörnet hittar du ikonen för att dela informationen på LinkedIn. Att du har hög kreditklassning är inte bara intressant för kunder utan även potentiella samarbetspartners och framtida kollegor.

 

Vad vill du veta mer om?

Det finns mycket att prata om när det kommer till kreditupplysningar och marknadsinformation. Vi kan ta fram spännande statistik, berätta hur du får ut mest av syna.se och tipsa om hur du avslöjar bluffbolag.

Hör av dig till oss och berätta vad du vill veta mer om, vi är intresserade!
040-258500
support@syna.se (ange “nyhetsbrev” i ämnesraden)

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se