Syna Marknad & Analys

Marknad & Analys

Syna Marknad & Analys

Syna Marknad & Analys – ett verktyg som ger dig full koll på din omvärld och hjälper dig att hitta nya kunder. Du som är kund hos Syna kan prova tjänsten kostnadsfritt.

Analysera din omvärld, ta fram träffsäkra prospekt till säljarna och få bättre utväxling på din marknadsföring. Med Marknad & Analys kan du göra dina egna urval bland Nordens alla företag.

Välj din målgrupp utifrån bransch, geografi, ekonomi och en lång rad andra kriterier. Eller gör en analys av din egen kundlista och hitta företag som liknar dina bästa kunder. Ta sedan del av bolagsfakta och kontaktuppgifter, och ta ut listor på nya potentiella kunder.

Prova tjänsten gratis.
På sidan Marknad & Analys kan du läsa mer om tjänsten och testa verktyget kostnadsfritt. Här kan du även välja version och lägga till Marknad & Analys i ditt abonnemang.

Frågor? Vi svarar gärna.
Om det är något du undrar över är du alltid välkommen att höra av dig. Ring oss på 040-25 85 00 eller skicka ett mejl till support@syna.se.

Medlem i SWEDMA
Som leverantör av tjänster för direktmarknadsföring, följer Syna SWEDMAs affärs- och etikregler.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se